Valoristen

Valoristen met expertise

Het team van Valor Services Group bestaat uit 100 Valoristen, verspreid over België en Nederland. Zo zijn we steeds snel ter plaatse om jou bij te staan.
We make it happen

De expert die denkt in oplossingen

Ons team is de solide basis van de Valor Services Group. We doopten dit sterke team om tot ‘Valoristen’. Vergelijk ons gerust met de crew die de pitstop in de Formule 1 bemant. Ons Valoristen team staat namelijk altijd op scherp en werkt als een geoliede machine samen. We zitten dan ook al jarenlang in het vak en volgen regelmatig opleidingen om helemaal up-to-date te blijven. Dankzij onze vakkennis en passie bieden we snel en efficiënt de juiste oplossing.

We’re in it to win it

Net zoals in de pitstop van de Formule 1 races, is kwaliteit, snelheid en efficiëntie van essentieel belang om de race te kunnen winnen. Als Valoristen zorgen we er steeds voor dat onze klant veilig én als eerste over de finish kan gaan.  Kiezen voor Valor Services Group is kiezen voor optimale dienstverlening, waar en wanneer je ons nodig hebt.
That’s a brilliant choice.             

Nood aan de juiste professionele reinigingsdiensten?

Neem gerust contact met ons op

Zou jij een echte Valorist kunnen zijn?

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe leden om ons sterke team te ondersteunen. Interesse?

Elke dag veilig aan het werk

De veiligheid van onze Valoristen is onze prioriteit. We zijn dan ook trots te kunnen vermelden dat wij VCA gecertificeerd zijn. Dit wil zeggen dat we de nodige maatregelen nemen om als bedrijf onze werken zo veilig mogelijk uit te voeren. Onze Valoristen zijn in goede handen.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?