Hoe pakken we een luchtkanaalreiniging aan?

We reinigen de luchtkanalen door middel van een roterende borstel machine die al dan niet gekoppeld is aan perslucht. Dankzij deze techniek kunnen we alle stofdeeltjes van de wanden van het kanaal weg borstelen. De luchtstroom blaast ze mee naar de richting van onze onderdrukunit zodat de deeltjes allemaal uit het kanaal verdwenen zijn. Tot slot reinigen we ook de luchtbehandelingskasten en de extractie- en pulsieroosters. Door de onderdruk uit te blazen en met behulp van industriële stofzuigers, reinigen we luchtgroepen. Daarna maken we schoon met water en reinigingsmiddelen vervangen we de luchtfilters. Zo geniet je dus van een zeer grondige ventilatie- en luchtkanaalreiniging en zijn jij en je werknemers weerverzekerd van een uitstekende luchtkwaliteit.

Waarom luchtkanalenschoonmaken en desinfecteren belangrijk is?

Desinfectie van de luchtkanalen is noodzakelijk om alle schimmels, virussen en schadelijke bacteriën te doden. Door middel vaneen verneveling zijn we 100% zeker dat we elk hoekje en elk kantje kunnen desinfecteren als onderdeel van de luchtkanaalreiniging. Ook de retour- en toevoerroosters worden gedesinfecteerd. Wij desinfecteren met gestabiliseerde waterstofperoxide. Dit is geurloos, kleurloos en heeft de eigenschap om slechte geuren te neutraliseren.

Bel voor meer informatie over de mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor luchtkanaalreiniging door Valor Services Group? Neem contact op met ons en vraag om meer informatie aan een van onze ervaren medewerkers over het schoonmaken van luchtkanalen. Je bereikt ons via het contactformulier of via het nummer +31 (0) 73 623 76 66.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?