Bij een stoffig kanaal zorgen wij voor de reiniging

We reinigen de luchtkanalen door middel van een roterende borstelmachine (al dan niet gekoppeld aan perslucht). Dankzij deze techniek borstelen we alle stofdeeltjes van de wanden van het kanaal weg bij de reiniging. De lucht brengt de stofdeeltjes met zich mee naar onze onderdrukunit zodat de deeltjes allemaal uit het kanaal verdwenen zijn nadat de reiniging heeft plaatsgevonden. Tot slot maken we ook de luchtbehandelingskasten en de extractie- en ventilatieroosters schoon. Een kanaalreiniging is niet compleet zonder ook de ventilatie op te schonen. Daarna maken we alles schoon met water en reinigingsmiddelen en vervangen we de luchtfilters. Op deze manier heb u een zeer grondige ventilatie- en kanaalreiniging en werken u en uw werknemers weer in een uitstekende luchtkwaliteit. Bij ons krijgt u:

  • Een volledige reiniging van retour- en toevoerkanalen
  • Een desinfectie van kanalen en luchtbehandelingskasten
  • Een aangepast onderhoudsplan
  • Een certificaat na reiniging

‍Waarom is het reinigen van luchtkanalen zo belangrijk?

Schimmels, virussen en andere bacteriën verzamelen zich in uw luchtkanalen, wat reinigen essentieel maakt. Door middel van een verneveling garanderen we u dat het kanaal voor 100% gereinigd wordt, net als de retour- en toevoerroosters. De desinfectie met gestabiliseerde waterstofperoxide is geurloos, kleurloos en neutraliseert nare geuren. Na de kanaalreiniging is uw ventilatie weer helemaal in orde. Mocht er onverhoopt ongedierte in uw kanaal zitten, kunnen wij zorgen voor bestrijding en reiniging. Als experts in ventilatie en kanaalreiniging zijn wij ook uw partner voor het schoonmaken van uw professionele afzuigkappen.

Neem contact op voor schone lucht

Laat ons uw luchtkanalen reinigen en neem vandaag nog contact op met een van onze Valoristen via ons telefoonnummer +31 (0) 73 623 76 66 of door ons contactformulier in te vullen. Dankzij onze kanaalreiniging heeft u weer een goede ventilatie. Heb u buitende luchtkanalen ook last van stof? Ook dan kunnen wij je werkplekstofvrij maken.  

Vraag een offerte aan

via ons contactformulier

via telefoon +31 (0) 73 623 76 66

via ons e-mailadres info@valorservicesgroup.nl

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?