NEN 1825 goedgekeurde vetafscheider voor gebruik in de horeca tegen mooieprijzen

Een vetafscheider voor de horeca moet worden berekend op basis van de NEN 1825 norm. Deze norm bepaalt de grootte van de vetafscheider en het aantal liters per seconde dat nodig is. De keuze gaat van een opstaande vet afscheider tot een lavabomodel of een put in de grond, alles in HDPE of beton. Daarnaast behoren ook op maat gemaakte vetafscheiders tot de mogelijkheid. Naast vetafscheiders kan je bij ons terecht voor rvs-goten en afsluitdeksels voor binnen en buiten (al dan niet verkeersbelasting). Je Valorist sluit de vetafscheider aan en kan zelfs een totaalproject uitvoeren, inclusief het ruimen van de septische put.

Services

Je vetafscheider langer gebruiken door deze grondig te laten reinigen

Wanneer je over vetafscheiders beschikt, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk optimaal blijft functioneren. Wij komen daarom graag langs om je vetafscheider en vetput regelmatig te reinigen zodat deze correct blijven werken. Heb je te maken met een verstopping? Dan komen we de afvoeren snel doorspuiten om deze op te lossen. Zo ben je verzekerd van een veilig en optimale werking van je vetafscheiders.

Neem contact op met ons voor de prijzen van een nieuwe vetafscheider

Wat kost een nieuwe vetafscheider voor de horeca? En wat mag je voor dat geld verwachten? Voor een antwoord op deze en alle andere vragen, neem je contact op met Valor Services Group. Dat doe je door te bellen naar +31 (0) 73 623 76 66. Onze Valoristen informeren je dan zo snel mogelijk over de geschikte vetafscheiders voor jouw situatie.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.nl

Geïnteresseerd?

Vraag je offerte aan