Steeds in regel met de wetgeving

Je grootkeuken is steeds in regel met de wetgeving na een onderhoud van onze professionals

Natuurlijk doen jij en je personeel er alles aan om het onderhoud en de schoonmaak van je grootkeuken bij te houden. Het blijft alleen lastig om overal bij te komen en aangezien de keukentoestellen het grootste gedeelte van de dag in gebruik zijn, wordt goed onderhoud plegen een lastige opgave. Bij een onderhoudscontract voor de dieptereiniging van je keuken in de horeca reken je bij Valor Services op:

·        Reiniging van de afzuigkappen
·        Schoonmaken van de frituurbakwanden
·        Reinigen van koelcellen
·        Onderhoud aan je automatisch brandblussysteem

Valor Services Group werkt een heel onderhoudsplan voor je uit en voert het uit, zodat jij je volledig kan concentreren op jouw kerntaken. De werkzaamheden worden volledig in overeenstemming met de voedselveiligheid uitgevoerd. Dankzij dit KARE-pakket zorgen wij er bovendien voor dat je steeds in control bent met de milieunormen, voedselveiligheid en brandveiligheid.

Maak een afspraak voor een inspectie

Voordat er wordt begonnen met een professionele dieptereiniging van je keuken, komt een inspecteur van Valor Services Group langs om de huidige situatie op te meten. Op basis van de situatie bieden we een advies aan voor het onderhoud en reinigen van je keuken in de horeca. Opdat moment kan er ook een gerichte prijsopgave voor je worden opgesteld. Maak een afspraak met een specialist van Valor Services door te bellen naar +31 (0) 73 623 76 66. Via dit kanaal geven we je ook graag meer informatie over ons onderhoudscontract voor de horeca.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?