Dé specialist in hygiënisch onderhoud grootkeuken

Van vetafscheiders tot afvoerleidingen, van keukens tot koelcellen: er is niets in uw grootkeuken dat wij niet kunnen schoonmaken. Met een groot keukenreiniging zorgt u dat uw grootkeuken voldoet aan de wettelijke norm wat hygiëne en onderhoud betreft. Wij snappen dat hygiëne een hoge prioriteit is voor zowel voedselveiligheid als het imago van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om uw groot keuken eens per jaar grondig te laten schoonmaken door professionals. Reken op het Kitchen Kare verzorgingspakket van Valor Services Group voor een grondige grootkeukenreiniging. Laat ons uw grootkeuken schoonmaken.

Grootkeukenreiniging, geheel volgens wet- en regelgeving

Uiteraard doen u en uw personeel er alles aan om uw grootkeuken zo goed mogelijk schoon te houden. Dit is een uitdaging omdat u niet overal even makkelijk bijkomt en omdat de keukentoestellen voor het grootste gedeelte van de dag in gebruik zijn. Doe daarom een beroep op een grootkeukenreiniging van onze experts: na onderhoud van onze professionals is uw grootkeuken geheel volgens de laatste wet- en regelgeving gereinigd. Bij een verzorgingspakket voor grootkeukenreiniging rekent u op:

·        Reiniging van de afzuigkappen

·        Schoonmaken van de frituurbakwanden

·        Reinigen van koelcellen

·        Onderhoud aan uw automatische brandblussysteem

Valor Services Group werkt een heel hygiënisch periodiek schoonmaakplan voor u uit en voert het uit, zodat u zich volledig kan concentreren op uw core business. We voeren de werkzaamheden volledig uit in overeenstemming met de voedselveiligheid. Wij zorgen er met ons Kare pakket voor dat uw bedrijf voldoet aan alle denkbare eisen, van milieunormen, voedselveiligheid tot brandveiligheid. Vertrouw op uw Valorist voor het schoonmaken van uw grootkeuken.

Maak een afspraak voor een brandschone keuken

Voor het schoonmaken of reinigen van uw grootkeuken belt u +31 (0) 73 623 76 66, stuur u een e-mail naar info@valorservicesgroup.nl of vul u ons contactformulier in. Hier kunt u ook terecht voor al uw vragen. Een specialist van Valor Services Group komt dan langs om de situatie te bekijken, waarop een advies en prijsopgave voor periodieke schoonmaak van de grootkeuken wordt gedaan.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?