• Diverse dispensers
  • Effectieve werking
  • Altijd voldoende voorraad

Waarom geuren verwijderen niet altijd mogelijk is


Vieze geurtjes verwijderen is meestal een kwestie van het vinden en verhelpen van de bron van de onaangename geuren. Vaak is er een aanwijsbaar probleem, bijvoorbeeld schimmelvorming als gevolg van slechte ventilatie. Maar soms is er geen sprake van een aanwijsbare bron, of kan de bron van het probleem niet verholpen worden. Vaak gaat het hierbij om continue bronnen, bijvoorbeeld mensen die gedurende de dag gebruikmaken van het toilet.

Het neutraliseren van geur is de oplossing


Alhoewel het niet altijd mogelijk is om geurtjes compleet te verwijderen, heeft u wel de optie om geuren te neutraliseren. Onze ervaren specialisten weten precies wat ze moeten doen om dit voor elkaar te krijgen. De onaangename geur wordt gemaskeerd, waardoor onze neus en onze hersenen de stank niet meer waarnemen. Dit gebeurt op moleculair niveau met behulp van effectief werkende dispensers die een geur verspreiden. Deze fijne geur dient als een soort tegengeur. De moleculen van de stinkende geur worden omgezet in niet-geurende moleculen. Een neutraal eindresultaat is op deze manier mogelijk. Het wordt niet voor niets het neutraliseren van een geur genoemd.


Niet alleen zakelijk succes is een factor om voor geurneutralisatie te kiezen, maar ook het werkgenot van uzelf en uw collega’s speelt hier een rol in. Werkplezier bestaat uit diverse elementen. Een fijne sanitaire ruimte lijkt geen grote rol te spelen, totdat u ontdekt hoe naar onaangename geurtjes kunnen zijn.

Het belang van een geur neutraliseren


Mensen reageren sterk op geuren. We kunnen spontaan honger krijgen als we iets lekkers ruiken. We koppelen zelfs herinneringen aan geuren. Het tegenovergestelde is ook waar: we reageren sterk op vieze geuren. Een slechte geur kan ons niet goed laten voelen. Een ruimte kan ineens onaangenaam aanvoelen. Het kan leiden tot negatieve associaties. Dat is niet fijn thuis, maar ook op de werkvloer kan het een impact hebben.

Geur neutraliseren voor een fijnere werkomgeving

Waarschijnlijk zult u op kantoor meerdere keren per dag gebruik moeten maken van een sanitaire ruimte. Een onprettige geur zorgt ervoor dat u dit met flinke tegenzin doet. Misschien stelt u uw bezoek wel veel te lang uit, alleen maar om de vieze geur te verwijderen. Onze geurneutralisatie zorgt ervoor dat u weer met een gerust hart gebruik kunt maken van de sanitaire ruimte. Het is misschien niet de meest bepalende factor, maar het draagt wel bij aan hoe fijn u en uw werknemers zich voelen binnen uw kantoorpand.

Verschillende geurtjes neutraliseren


Vieze geuren zijn er in allerlei soorten en maten. Het goede nieuws is dat onze geurneutralisatie ervoor zorgt dat al deze onaangename geurtjes worden aangepakt. Binnen een sanitaire ruimte kunt u te maken krijgen met een urinegeur. Continu schoonmaken is geen optie, en bovendien kan de bron niet weggenomen worden. Dankzij geurneutralisatie heeft u hier geen last van. Maar ook een chemische geur verwijderen is een optie. Frequent schoonmaken is goed, maar de chemische producten hebben niet altijd een fijne geur. Dankzij neutralisatie van de geuren ondervindt u hier geen hinder van.

Geur neutraliseren door Valor Services Group


Last van ongewenste geuren in uw sanitaire ruimte(s)? Eerst en vooral gaan we op zoek naar de oorzaak van de slechte geur om die bij de wortel te kunnen aanpakken. Helaas is er in sommige gevallen geen oorzaak te vinden of is er sprake van een continue bron van vieze geurtjes die niet weggenomen kan worden. Kunnen we de oorzaak helaas niet wegnemen, dan zetten we geurneutralisatie in. Dit zorgt ervoor dat u alsnog geen hinder ondervindt van de onaangename geuren.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.nl

Geïnteresseerd?

Vraag je offerte aan