• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
In de horeca is schoonmaak van groot belang en kan je grootkeuken best periodiek onder handen worden genomen door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Er zijn niet voor niets allerlei normen, regels en wetten op het gebied van hygiëne in de horeca. De keuken wordt dagelijks gebruikt en er wordt veel gebruikgemaakt van oliën en vetten die moeilijk te verwijderen zijn. Om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je steeds voldoet aan de eisen van een controle, biedt Valor Services Group je verschillende diensten aan als professioneel schoonmaakbedrijf voor de horeca. Informeer naar de mogelijkheden via de klantenservice van Valor Services Group of maak direct een afspraak voor een grondige schoonmaak van je onderneming actief in de horeca.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Dieptereiniging als onderdeel van de horeca schoonmaak

Natuurlijk maakt het personeel dagelijks de keuken schoon. Aan het vuil dat zich ophoopt in de ventilatiekanalen en luchtbehandelingssystemen en achter de grote werkbanken kunnen zij alleen weinig doen. En ook hier hoopt het vuil zich op! Dan is het tijd om een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de horeca in te schakelen voor een dieptereiniging van je keuken. Valor Services Group treedt op als schoonmaakbedrijf en inspecteert je keuken op de manier dat een controleur voor de horeca dit ook doet. Vervolgens gaan onze Valoristen aan de slag met een grondige reiniging van alle moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de verdampers en je frituurbakwanden. Ook het ruimen van je vetafscheiders en septische put behoort tot onze dienstverlening. Op deze manier voldoet je keuken altijd aan de geldende richtlijnen voor hygiëne.

Contacteer ons voor een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak voor het inspecteren en reinigen van je grootkeuken. Een Valorist komt graag langs om de huidige situatie op te nemen en om je te adviseren over de beste aanpak. Neem hiervoor contact op door te bellen naar +31 (0) 73 623 76 66. Als gespecialiseerd bedrijf voorschoonmaak in de horeca beantwoorden we graag al je vragen over demogelijkheden voor jouw bedrijf.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel te antwoorden.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag tot en met vrijdag
tussen 8.00 en 16.30 uur op 073-623 76 66 op andere tijden zijn wij tevens bereikbaar en staat de telefoon doorgeschakeld.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.