Waarom kiest u voor een cleanroom reiniging?


Er is geen betere optie voor het grondig reinigen van uw cleanroom en het voorkomen van een contaminatie dan een cleanroom schoonmaak uit te laten voeren door een specialist. Dankzij een schoonmaak van uw cleanroom worden alle deeltjes en verontreinigingen aangepakt die voor problemen kunnen zorgen, bijvoorbeeld doordat ze een negatieve impact hebben op de kwaliteit van uw product. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Bovendien draagt een schone cleanroom bij aan een hogere mate van consistentie op het gebied van productiekwaliteit.

Iedere industrie heeft zijn eigen normen en vereisten op het gebied van cleanrooms. Dankzij onze cleanroom reiniging bent u er zeker van dat u hieraan voldoet. Dit voorkomt boetes. Bovendien draagt een schoonmaak van uw cleanroom bij aan een hogere mate van veiligheid op de werkvloer. Dit voorkomt ongelukken, bijvoorbeeld doordat verontreinigingen leiden tot ongewenste chemische reacties. Bovendien hoeft u minder tijd te besteden aan vieze deeltjes en de vervelende consequenties hiervan. Dat scheelt gedoe. Produceert u specifieke apparatuur binnen uw cleanroom? Dankzij een cleanroom schoonmaak gaan deze producten langer mee, omdat de kans kleiner is dat deeltjes voor problemen zorgen.

Schoonmaak cleanroom voor uiteenlopende industrieën


Er zijn verschillende bedrijven die gebruikmaken van een cleanroom. Een goed voorbeeld hiervan is de farmaceutische industrie. Waar nodig kan een cleanroom de steriele productie van geneesmiddelen waarborgen. Hetzelfde geldt voor de levensmiddelenindustrie. Een schone cleanroom heeft een positieve impact op de voedselveiligheid. Naast dergelijke waren kunnen cleanrooms essentieel zijn voor verschillende soorten apparatuur, waaronder de productie van onder meer chips en halfgeleiders. Maar ook sectoren als de zorg, laboratoria en ontwikkelaars van duurzame energie maken gebruik van cleanrooms. Tot welke sector of industrie uw bedrijf ook behoort, u kunt bij ons terecht.

Reken op onze specialisten


Het reinigen, desinfecteren of ontsmetten van uw cleanroom en trekkasten is essentieel en vergt een specifieke aanpak. Gezien de hoge eisen en normen die er gelden in een cleanroom kan dit enkel uitgevoerd worden met kennis van zaken.

Voorkom ziekenhuisbacteriën en besmettingen.  High-Care zones vergen extreem hoge eisen. Onze valoristen zijn opgeleid en getraind om volgens de correcte procedure en protocollen te werken.

Na een bezoek van onze expert, stellen we een plan op zodat alles in kaart kan worden gebracht.  Samen stellen we een stappenplan op zodat we met de juiste producten en aanpak de werken kunnen uitvoeren.

Optimaal profiteren van een cleanroomreiniging


Na onze cleanroom schoonmaak kunt u zelf enkele stappen ondernemen om de hygiëne binnen deze schone ruimte op peil te houden. Ten eerste is persoonlijke hygiëne van belang. Alles wat niet in de ruimte kan komen, hoeft ook niet schoongemaakt te worden. Zorg voor passende kleding en hanteer strenge eisen hiervoor. Kies altijd voor gekwalificeerd personeel dat de eisen omtrent een cleanroom serieus neemt.

Daarnaast zijn steriele instrumenten een vereiste en moeten deze instrumenten zo vaak als nodig vervangen worden. Zorg ervoor dat de luchtstroom naar behoren kan stromen en nergens geblokkeerd wordt. Beweeg rustig door de ruimte, zodat de kans op verspreiding van diverse deeltjes geminimaliseerd wordt. Op deze manier dragen u en uw personeel zelf bij aan het schoonhouden van de cleanroom.

Wat bieden we je aan?

·       Oppervlakte

•  Reinigen en desinfecteren

·       Lucht

·       Cleanrooms

·       Zuurkasten

·       Microbiologische stations

·       Laminaire flowkasten

•  Validatie

•  Plaatsen en integriteitstest HEPA filters

•  Microbiologische staalnames

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.nl

Geïnteresseerd?

Vraag je offerte aan