Waarom de afzuigkap reinigen in de horeca zo belangrijk is?

Wanneer liet u voor het laatst uw afzuigkapschoonmaken? De afzuigkap gebruikt u dagelijks en na verloop van tijd hechten vetdruppels zich aan de schacht van uw afzuigkap. Deze druppels zijn licht ontvlambaar, wat in uw keuken leidt tot het nodige brandrisico. Dit is waarom het reinigen van uw afzuigkap noodzakelijk is. Bij brand zal de verzekeringsmaatschappij vragen om certificaten aan te tonen waaruit blijkt dat uw afzuigkap door een externe firma tijdig is onderhouden. Valor Services Group is uw partner voor het schoonmaken van uw afzuigkap in de omgeving van Breda, Tilburg of Eindhoven.

Hoe reinigen we je afzuigkap in je horecazaak?

Wanneer wij aan de slag gaan met het reinigen van uw afzuigkap in Breda, Tilburg of Eindhoven doen we dit op verschillende manieren:

Handmatige reiniging:
Hierbij gebruiken we sponsjes, spoelen we alles af en maken we ten slotte maken we alles droog.

Hogedrukreiniging:
Hierbijschuimen we de afzuigkap in, schrobben we alles af met sponsjes en spoelenvervolgens na met warm water onder hoge druk. Als de afzuigkap droog is, zettenwe deze in de olie.

Biologische reiniging met Bio Vent

Uw Valorist reinigt uiteraard ook de vetfilters en alle andere onderdelen van uw afzuigkap. Afhankelijk van de situatie zal hij/zij de juiste aanbevelingen doen voor verdere reiniging. Tot slot kunt u op ons rekenen voor het reinigen van de luchtbehandelingskast, het luchtkanaal en het vervangen van de filters. Laat ons uw afzuigkap schoonmaken. U kunt bij ons ook terecht voor de reiniging van de rest van uw keuken of het sanitair van uw firma.

Neem contact met ons op voor een brandveilige keuken

Zit uw horecabedrijf in de omgeving van Breda, Tilburg of Eindhoven en bent u op zoek naar een specialist in schoonmaken en reinigen? Onze Valoranten staan voor u klaar. Niet alleen maken wij uw afzuigkap schoon, wij leveren een certificaat af voor uw brandverzekering. Vraag een offerte aan via +31 (0) 73 623 76 66 of vraag meer informatie over ons Kitchen Kare pakket via ons emailadres (info@valorservicesgroup.be) of ons contactformulier.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?