Een totaalpakket op maat

Met een professionele dieptereiniging van Valor Services Group verzeker je je als voedingsbedrijf van een uitstekende hygiëne, ook op slecht bereikbare plaatsen. Via een grondige dieptereiniging zorgen we dat je voedingsbedrijf helemaal spic en span is en in overeenstemming met de geldende normen voor voedselveiligheid.

Een totaalpakket op maat voor de dieptereiniging van je voedingsbedrijf

Goede hygiëne is cruciaal voor voedingsbedrijven. Reken daarom op de uitgebreide expertise van de Valor Service Group, experts in industriële reiniging en onderhoud. Voor een dieptereiniging van je voedingsbedrijf sluit je bij ons een onderhoudspakket op maat af. Het Food KARE-pakket is een totaalpakket om de koel- en vriescellen, verdampers, condensoren en koeltorens van je voedingsbedrijf via dieptereiniging hygiënisch te houden. Wij helpen je graag met de reiniging van product hallen en machines en met de juiste keuze en installatie van een nieuwe vetafscheider. Zo kan jij je focussen op je hoofdtaken.

Vraag naar ons Food KARE-pakket voor je voedingsbedrijf

Voor de dieptereiniging van je koelcel, vetafscheider, vet put of andere ruimtes en machines binnen je voedingsbedrijf reken je op onze Valoristen. Wij voeren alle werkzaamheden uit volgens de voedselveiligheid in Nederland zodat je bent verzekerd van een goede hygiëne en uitstekende voedselveiligheid. Meer weten over de mogelijkheden van ons Food KARE-pakket? Aarzel dan niet om ons te bellen via het nummer +31 (0) 73 623 76 66.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?