Valor Service Group is dé betrouwbare partner in de wereld van de industriële schoonmaak. Met een jarenlange ervaring in deze gespecialiseerde sector begrijpen wij als geen ander het belang van een schone en hygiënische werkomgeving. Onze Valoristen zijn experts op het gebied van dieptereiniging in het voedingsbedrijf. Wij vestigen onze aandacht niet alleen op een oppervlakkige netheid, maar leggen de focus op een grondige reiniging van uiteenlopende productieapparatuur en faciliteiten. Onze werkzaamheden voldoen aan de industriële normen en uw specifieke behoeften. Op deze manier voldoet uw bedrijf altijd aan de hoogste standaarden van netheid en hygiëne. Dit is wat ons onderscheidt op de markt van de industriële schoonmaak.

Een totaalpakket op maat

Met een professionele dieptereiniging van Valor Services Group verzekert u zich als voedingsbedrijf van een uitstekende hygiëne, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Via een grondige dieptereiniging zorgen we dat uw voedingsbedrijf brandschoon wordt en blijft, in overeenstemming met de geldende normen voor voedselveiligheid.

Een totaalpakket op maat voor de dieptereiniging van uw voedingsbedrijf

Goede hygiëne is cruciaal voor voedingsbedrijven. Reken daarom op de uitgebreide expertise van de Valor Service Group, experts in industriële reiniging en onderhoud. Voor een dieptereiniging van uw voedingsbedrijf sluit u bij ons een onderhoudspakket op maat af. Het Food KARE-pakket is een totaalpakket om de koel- en vriescellen, verdampers, condensoren en koeltorens van uw voedingsbedrijf via dieptereiniging hygiënisch te houden. Wij helpen u graag met de reiniging van producthallen, machines en met de juiste keuze voor de installatie van een nieuwe vetafscheider

Vraag naar ons Food KARE-pakket voor je voedingsbedrijf

Voor de dieptereiniging van je koelcel, vetafscheider, vet put of andere ruimtes en machines binnen je voedingsbedrijf reken je op onze Valoristen. Wij voeren alle werkzaamheden uit volgens de voedselveiligheid in Nederland zodat je bent verzekerd van een goede hygiëne en uitstekende voedselveiligheid. Meer weten over de mogelijkheden van ons Food KARE-pakket? Aarzel dan niet om ons te bellen via het nummer +31 (0) 73 623 76 66.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Geïnteresseerd?

Vraag je offerte aan

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.nl