• Geur- en kleurloos
  • Alle soorten ruimtes
  • Veilig

Hoe desinfecteren we een ruimte?


Voor desinfectie maken wij gebruik van gestabiliseerd waterstofperoxide met een maximaal percentage van 5%. Hiermee desinfecteren wij alle soorten ruimtes, van groot tot klein. Dit doen onze ervaren specialisten voor verschillende sectoren. Van kantoren tot laboratoria, van ziekenhuizen tot keukens. Het desinfectieproduct brengen wij aan met behulp van verneveling. Hiermee pakken wij 99.9% van de micro-organismen aan op alle oppervlakken. Bijkomend voordeel is dat het product geur- en kleurloos is. Zo ondervindt u geen last hiervan. Ons team beschikt over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en is correct opgeleid.

Desinfectie tegen virussen en andere ziekteverwekkers


Het desinfecteren van een ruimte is een formidabel hulpmiddel in de strijd tegen virussen. Sinds de coronapandemie hechten bedrijven hier meer waarde aan. We zijn ons er nu meer van bewust hoe snel virusdeeltjes in de lucht kunnen komen en voor besmettingen kunnen zorgen. Het desinfecteren van een ruimte gaat de verspreiding van virussen tegen. Hierbij kunt u denken aan het coronavirus, maar ook de verspreiding van bijvoorbeeld de griep wordt tegengegaan. Dit zorgt voor lager verzuim, een hogere mate van hygiëne en minder risico op ziekteverschijnselen bij klanten, patiënten of bezoekers.

Andere voordelen van desinfecteren


Desinfecteren pakt meer aan dan alleen virussen. Ook bacteriën zijn niet opgewassen tegen onze technieken en hulpmiddelen. Daarnaast pakken we schimmels aan, nog een goed voorbeeld van een ziekteverwekker. Dit heeft een positieve impact op de gezondheid van iedereen, van medewerkers tot bezoekers. Hierbij pakken we oppervlakken aan die vaak niet gereinigd worden tijdens de reguliere schoonmaak, bijvoorbeeld omdat ze moeilijk bereikbaar zijn. Dankzij onze effectieve, professionele en grondige reiniging weet u zeker dat richtlijnen omtrent hygiëne worden nageleefd. Dit voorkomt boetes en zorgt voor gemoedsrust. U weet nu dat alles in orde is en dat broedplaatsen van ziekteverwekkers zijn aangepakt.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.nl

Geïnteresseerd?

Vraag je offerte aan