Hoe gaan wij aan de slag met onze ontstoffingswerken?


Uw Valorist zal zich voornamelijk focussen op de binten in bedrijfshallen, kabelgoten, elektriciteitskasten, verlichtingsarmaturen en de sprinklerinstallatie. Hiervoor worden industriële stofzuigers gebruikt en indien nodig ook een licht vochtige microvezeldoek om alles te reinigen.

Andere ruimtes die in aanmerking komen zijn:

• valse vloeren in serverlokalen,
• kruipkelders
• en GIS-installaties van stroomleveranciers.

Uiteraard werken we steeds veilig. Daarom maken we gebruik van een hoogtewerker. Iedere Valorist is bovendien VCA-gecertificeerd.

Gezondere werkomgeving dankzij ontstoffingswerken


Een gezonde werkomgeving is van groot belang. Het is daarom essentieel om de luchtkwaliteit op peil te houden. Er zijn verschillende manieren waarop dit gedaan kan worden, waaronder het stofvrij maken van de werkomgeving. Stof lijkt onschuldig, maar is het niet. Op de lange termijn kan dagelijkse blootstelling leiden tot verschillende klachten. Goede voorbeelden hiervan zijn ademhalingsklachten, allergische reacties, longaandoeningen, irritatie van slijmvliezen en het verergeren van de symptomen van verschillende luchtwegaandoeningen. Dit leidt tot meer zieke werknemers en meer verzuim. Een stofvrije werkomgeving voorkomt deze problemen en draagt bij aan gezondere medewerkers.

Grondige ontstoffingswerken


Stof kan zich op diverse plekken ophopen, waaronder op moeilijk bereikbare plaatsen. Bovendien is stof niet altijd zichtbaar, terwijl het alsnog voor problemen kan zorgen. Dankzij onze werkzaamheden bent u ervan verzekerd dat de werkomgeving stofvrij is gemaakt. Hierbij kunnen ook andere soorten vuil worden aangepakt, bijvoorbeeld kalk of schimmels. Bovendien is dit een investering die zichzelf terugbetaalt. Stof zorgt ervoor dat machines minder efficiënt werken en meer energie verbruiken. Een stofvrije omgeving bespaart energie.

Soepeler productieproces


Stof heeft een grotere impact op het productieproces dan u wellicht zou verwachten. Het geheel verloopt minder soepel, zeker als stof zich heeft opgehoopt. Dit verlaagt de productiviteit en heeft een negatief effect op het bedrijfsresultaat. In extreme gevallen kan het zelfs leiden tot gevaarlijke situaties. Machines kunnen kapot gaan en storingen komen vaker voor. Daarom laat u uw werkomgeving ontstoffen door onze Valoristen. Dit zorgt voor een veilige werksituatie en een verbeterde luchtkwaliteit.

Veiligheid


Uiteraard werken we steeds veilig. Daarom maken we gebruik van een hoogtewerker. Iedere Valorist is bovendien VCA-gecertificeerd.

Valor Services Group beschikt ook over telescopische stofzuigsystemen, waarbij men tot 10 meter hoogte kan werken vanop de grond en via een camera kan men de reiniging volgen op hoogte. Zo kunnen we veiliger werken en is er geen overlast van hoogwerkers.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.nl

Geïnteresseerd?

Vraag je offerte aan