Wat gebeurt er bij een dieptereiniging van uw sanitair?

Wanneer u kiest voor een dieptereiniging van het sanitair in uw bedrijf, gaan onze Valoristen grondig te werk. Zijdemonteren de sanitaire onderdelen grondig, lossen verstoppingen op en verwijderende opgelopen organisch en anorganische aanslag. Hierbij denkt u aan urinezuren, kalk, haar- en huidschilfers en corrosie. Wij zorgen voor een duurzame aanpak, en desinfecteren uw installatie daarom enkel met wettelijk toegestane desinfecteermiddelen. Tijdens de reiniging van uw sanitair vangen we ook schimmelvorming in bijvoorbeeld douches sneller op, waarvoor we een aparte schimmelbehandeling en/of reiniging van de siliconen aanbieden. Dit behoort eveneens tot de dieptereiniging van het sanitair, net als het regelen van stortbakken en drukspoelers. Het diepte reinigen is een uitgebreid proces. Vervolgens verzorgen we het opnieuw bevestigen van:

·        Toiletten

·        Urinoirs

·        Wastafels

·        Gootstenen

·        Douche onderdelen

·        Kranen

Technisch onderhoud van al je sanitair

Je Valorist demonteert, reinigt en verzorgt het technisch onderhoud van alles wat gedemonteerd kan worden wanneer hij in de diepte gaat reinigen. Door de aanbevolen frequentie van deze dieptereiniging verkleint u het risico op verstoppingen in uw sanitair aanzienlijk. De defecte onderdelen en bijbehorende werkuren verrekenen we apart. Hieronder sommen we per sanitair onderdeel op wat onze dieptereiniging inhoudt:

Toiletten: demonteren, reinigen, technisch nakijken en monteren van toiletreservoirs. Ook onder de rand, waar de aanslag soms hardnekkig kan zijn.

Sifon: volledig demonteren, reinigen en monteren. Ontkalken van kranen, perlators en de volledige lavabo.    

Urinoirs: demonteren en leidingen reinigen.

Douches: ontkalken, ontsmetten en technisch nakijken van douchekoppen, armaturen, muren en inloop.

Onze andere services

Wist udat u Valor services voor nog veel meer reiniging kan inschakelen dan alleen die van uw sanitair? Wij zijn de ook aangewezen experts voor de dieptereiniging van uw keuken. Niet alleen maken wij uw keuken schoon, wij zorgen er ook voor dat de luchtkanalen vrijen veilig zijn. Vergeet ons ook niet in te schakelen voor een professionele reiniging van uw afzuigkappen.

Kies voor onze reinigingsservice

Dieptereiniging van sanitair is onderdeel van ons Sani Kare pakket voor uw bedrijf in de omgeving van Breda, Tilburg of Eindhoven. Wil u meer informatie over de inhoud van dit pakket? Of wilt u een offerte op maat ontvangen? Bel ons op +31 (0) 73623 76 66 , stuur een e-mail naar info@valorservicesgroup.be, of vul ons contactformulier in.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?