Duurzaamheid

Onze duurzame aanpak

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de pijler van Valor Services Group. Enerzijds focussen we ons op unieke biologische behandelingen in onze werkzaamheden. Anderzijds werken we ook dagelijks aan een duurzame onderneming waarin iedereen zich gerespecteerd voelt en nemen we stappen om onze voetafdruk te verkleinen.
Reinigingsmiddelen
We werken zoveel mogelijk met biologische reinigingsmiddelen en ontwikkelden zelfs onze eigen unieke biologische systemen zoals BioVent, dat instaat voor de dagelijkse reiniging van afzuigkappen.
Wagenpark
De Valoristen komen vaak ter plaatse met de bedrijfsauto. Om onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden, vervangen we onze voertuigen steeds door de meest vernieuwende en ecologische modellen op de markt. 
Digitalisering
De printer en de bergen papier laten we achter ons. We investeren in moderne digitale platformen en kiezen resoluut voor digitale offertes en facturen. 
Duurzaam ondernemen
De Valoristen zijn dé basis van Valor Services Group. Het zijn echte experts die een heel traject binnen het bedrijf doorlopen. We houden hen aan boord door te investeren in opleidingen, teamactiviteiten en passen de werkzaamheden aan naar ieders capaciteit.

Onze duurzame aanpak

Als bedrijf willen we niet aan de zijlijn staan en vertellen hoe het moet, maar willen we een voortrekkersrol nemen in het helpen om duurzaamheid beter te maken. Als specialist in het reinigen van luchtventilatiesystemen en meten van de luchtkwaliteit, zit luchtkwaliteit ook in ons DNA. Daarom planten we jaarlijks filterstroken in samenwerking met onze partner viridiair in Nederland.

Door onze Platina samenwerking planten we jaarlijks 250 bomen in filterstroken om zo de buitenlucht te zuiveren. Zo dragen we ook bij aan de buitenlucht. Het is voor ons belangrijk dat we ons inzetten in lokale projecten waarvan we zeker zijn dat ze ook uitgevoerd worden en we maken er een jaarlijkse traditie van om met een heel team samen te gaan planten.
Volg onze projecten

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?