• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
Zoek je nog een goede vet put die geschikt is voor gebruik in de horeca? Dan voorzien wij je graag van een vetvangput die geschikt is voorjouw horecazaak. Als professionele horecakeuken is het bovendien verplicht je afvalwater af te voeren via een vetvangput. Het is daarom verstandig om beroep te doen op een ervaren specialist. Valor Services Group beschikt over jaren lange ervaring in industriële reinigingsservices voor de horeca en helpt je graag bij het kiezen van de juiste vetputten en het correct en regelmatig leeg maken ervan.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij verzorgen de geschikte vet put voor de horeca en grootkeuken

Met het Kitchen Kare pakket neemt Valor Services Group alle zorgen omtrent de vetafscheider en vetputten van bedrijven in de horeca uit handen. Zo installeren we graag een geschikte vetvangput voor elk bedrijf in de horeca; een die voldoet aan de eisen van je bedrijf. Natuurlijk profiteer je daarbij van aantrekkelijk prijzen en een ruime keuze aan vetputten geschikt voorgebruik in de horeca.

Onderhoudscontract voor het leegmaken van
je vet put

Valor Services Group biedt je bovendien een ruim netwerk van diensten aan voor het ruimen van je vet put. Het leegmaken van een vet put is namelijk een welriekend klusje datje best overlaat aan onze ervaren Valoristen. Op basis van een onderhoudscontract voor de horeca, plannen we geregeld een afspraak in voor het ruimen van je vet put, maar ook voor een grootschalige dieptereiniging. Ook bij noodsituaties kan je bovendien beroep doen op ons uitgebreide netwerk van ruimdiensten om je vet put spoedig te latenruimen en je verstopte afvoeren door te spuiten.

Maak een afspraak voor het plaatsen of leegmaken van je vet put in de horeca

Zoek je nog een nieuwe vetvangput voor je horecazaak of is het tijd om je vet put te laten ruimen door een gespecialiseerde ruimdienst? Neem in beide gevallen contact op met een van onze Valoristen voor een afspraak. Je bereikt ons via het nummer +31 (0) 73 623 76 66 44 of via het contactformulier.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel te antwoorden.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag tot en met vrijdag
tussen 8.00 en 16.30 uur op 073-623 76 66 op andere tijden zijn wij tevens bereikbaar en staat de telefoon doorgeschakeld.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.