• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
De septische put van je voedingsbedrijf reinigen is een vervelende taak. Toch is het belangrijk om de septische put regelmatig te ruimen, om zo de veiligheid en hygiëne van je zaak te behouden. Reken daarbij op de diensten van Valor Services Group. Wij staan klaar om je deze vervelende klus uit handen te nemen en je septische put grondig te reinigen. Door deze op regelmatige basis te laten ruimen, zorg je ervoor dat de septische put geenproblemen veroorzaakt.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat je septische put reinigen door onze ervaren Valoristen

Valor Services Group biedt een uitgebreid diensten pakket aan voor voedingsbedrijven en bedrijven in de horeca voor het onderhoud van hun grootkeukens en bijhorende installaties in heel België. Zo profiteer je met ons Kitchen Kare pakket van een onderhoudscontract voor het ruimen en reinigen van je septische put, inclusief het doorspuiten van de afvoeren. Ook een volledige dieptereiniging van je keuken en de schoonmaak van je vetafscheider en bakwanden behoort tot onze uitstekende dienstverlening. Onze Valoristen hebben een ruime ervaring in de industriële schoonmaak van horecabedrijven en grootkeukens. Door onze expertise in te schakelen garandeer je een hygiënische en veilige werkomgeving en de voedselveiligheid voor je klanten.

Haal ons binnen als specialist

Zoek niet verder voor een betere service voor het ruimen en reinigen van je septische put. Bij Valor Services Group ben je hiervoor aan het juiste adres en reken je op een totaalpakket aan diensten voor het onderhouden en schoonmaken van je horecazaak in België of Nederland. Neem daarom contact op met ons door te bellen naar +31 (0) 73 623 76 66.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel te antwoorden.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag tot en met vrijdag
tussen 8.00 en 16.30 uur op 073-623 76 66 op andere tijden zijn wij tevens bereikbaar en staat de telefoon doorgeschakeld.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.