• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
De ventilatiekanalen en de extractie van je luchtkanalen regelmatiglaten reinigen is belangrijk voor de luchtkwaliteit, maar wordt helaas vaakvergeten. Velen zien het eerder als een onbenullig taakje, terwijl het eenbeduidend verschil maakt op vlak van brandveiligheid en luchtkwaliteit. Sluitdaarom een onderhoudscontract af met een specialist voor het periodiek reinigenvan de extractie en het ventilatiesysteem binnen je bedrijfsgebouw. Bij ValorServices Group onderhouden en reinigen wij al vele jaren horecazaken engrootkeukens, inclusief de ventilatiekanalen. Je ontvangt bij ons daarom nietsminder dan vakmanschap en kwaliteit.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat je ventilatiekanalen doeltreffend en eenvoudig reinigen

Regelmatig je ventilatiesysteem inclusief extractie en luchtkanalen laten reinigen is snel geregeld met een onderhoudscontract bij Valor Services Group. Daarmee investeer je in een regelmatige onderhouds- en reinigingsbeurt van je ventilatiekanalen. Bij een ventilatiesysteem is het reinigen heel belangrijk, omdat vetresten zich vaak in de luchtkanalen ophopen. Deze vormen een aanzienlijk brandgevaar wanneer je dit niet tijdig aanpakt. Daarnaast zijn er eventueel andere schadelijke stoffen zoals virussen en bacteriën die zich nestelen in het ventilatiekanaal. Zonder dat je het weet, verspreiden deze stoffen zich in je grootkeuken of horecazaak, wat een ongezonde werkomgeving creëert. Daarom is het regelmatig reinigen van de ventilatiekanalen essentieel.

Reken op het inzicht van een specialist

We weten dat het reinigen van je ventilatiesysteem een vervelende taak is. Daarom verzorgen wij graag een volledige service waarbij jij je nergens zorgen over hoeft te maken. We komen alvorens het reinigen van de ventilatiekanalen en extractie langs voor een inspectie. Op basis daarvan gaan we dan graag aan de slag en zorgen we ervoor je beschikt over een goed ventilatiesysteem. Contacteer ons door te bellen naar
+31 (0) 73 623 76 666 voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel te antwoorden.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag tot en met vrijdag
tussen 8.00 en 16.30 uur op 073-623 76 66 op andere tijden zijn wij tevens bereikbaar en staat de telefoon doorgeschakeld.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.