• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
Het periodiek reinigen van koeltorens is belangrijk, gezien deze een broeihaard van bacteriën vormen. Heb je een koeltoren in je bedrijf? Dan is het slim om een onderhoudscontract af te sluiten met Valor Services Group. Als gespecialiseerd industrieel schoonmaakbedrijf nemen we het onderhouden de reiniging van je koeltorens graag uit handen. Daarbij ben je steeds verzekerd van een hygiënische en efficiënte werking van je koeltoren, zonder dat je zelf de handen uit de mouwen hoeft te steken.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Doeltreffend reinigen van je koeltorens

Omwille van de wisselende temperatuur en de grote hoeveelheidwaterdamp in koeltorens, is het belangrijk deze regelmatig te laten reinigen. Zonder periodieke schoonmaak vormt er zich kalk binnenin en nestelen er zich bacteriën in je installatie. Voornamelijk de legionellabacterie vormt daarbij een groot gevaar. Schakel daarom onze Valoristen in voor het reinigen en desinfecteren van je koeltorens en andere koelinstallaties. Wij zorgen voor een efficiënte en hygiënische koelinstallatie dankzij regelmatig onderhoud, als onderdeel van ons Air Kare pakket. Door middel van verneveling slagen we er bovendien in 100% van de koeltoren te desinfecteren met gestabiliseerde waterstofperoxide.

Maakeen afspraak voor de schoonmaak van je koeltorens

Laat je koeltorens regelmatig reinigen door onze getrainde Valoristen en zorg voor een efficiënte en hygiënische koeling binnen je bedrijf. Wil je meer weten over onze diensteverlening? Of wensje meteen een afspraak in te plannen voor de schoonmaak van je koelinstallatie? Contacteer ons dan via het nummer +31 (0) 73 623 76 66.

Let's connect

Neem contact op

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak?
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.
We beloven je snel te antwoorden.

Heb je een dringende vraag?
Bel ons van maandag tot en met vrijdag
tussen 8.00 en 16.30 uur op 073-623 76 66 op andere tijden zijn wij tevens bereikbaar en staat de telefoon doorgeschakeld.
Bedankt! Uw bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.