• Snelle vakkundige oplossing
  • Duurzame werkwijze
  • Grote variatie aan diensten
Als onderdeel van het Special Kare pakket, biedt Valor ServiceGroup hogedrukreiniging aan voor bedrijven. Via hogedrukreiniging kunnen we hardnekkig vuil verwijderen en oppervlakken grondig desinfecteren. Schakel ons in voor een hogedrukreiniging binnen je bedrijf en zorg voor een hygiënische werkomgeving voor je personeel.

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Zorg voor een nette werkomgeving met een professionele hogedrukreiniging

Om oppervlaktes te desinfecteren, zetten we bij Valor Services Group twee technieken in: hogedrukreiniging en droogijsstralen op oppervlaktes die niet met water kunnen worden gereinigd. Door middel van een hogedrukreiniging profiteer je opnieuw van een veilige en vooral hygiënische omgeving waarin gevaarlijke micro-organismen, zoals virussen en bacteriën, en hardnekkig vuil werden verwijderd. Dit realiseren we middels een effectiefkleur- en geurloos middel dat veilig wordt ingezet door onze getrainde professionals. Natuurlijk houden de Valoristen tijdens de hogedrukreiniging steeds rekening met ieders veiligheid, inclusief die van je personeel.

Vraag naar de mogelijkheden voor je bedrijf

Een hogedrukreiniging door Valor Services Group kan je aanvragen binnen elke sector, in zowel grote als kleine ruimtes. Wil je meer weten over de doeltreffendheid van deze schoonmaaktechniek en de mogelijkheden voor je bedrijf? Wens je meer informatie over de verschillende diensten van ons professionele schoonmaakbedrijf? Bel dan naar +31 (0) 73 623 76 66 of vul het contactformulier in.

Vraag een offerte aan

Bedankt! Je bericht werd goed ontvangen en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

Via ons e-mailadres

info@valorservicesgroup.nl

Geïnteresseerd?

Vraag je offerte aan