Binnenlucht zuiver? Meten is weten!

Is uw binnenlucht wel goed? Valor Services Group kan u dit perfect vertellen dankzij meetapparatuur van Zaack. En als we hebben gemeten, hebben we ook de nodige oplossingen voor u om uw binnenlucht te optimaliseren.

Valor Services Group helpt u met de kwaliteit van uw binnenlucht!

Wist u dat

Laat uw binnenlucht eens grondig monitoren. Meten is weten!

Voordelen van een optimale luchtkwaliteit:

     •       Verhoog de prestaties en productiviteit

      •       Verlaag ziekteverzuim (7% gerelateerd aan binnenluchtkwaliteit)

      •       Verzamel duidelijke data

      •       Beheers het energieverbruik door te anticiperen

      •       Pas een voorspellend en preventief onderhoudsplan toe

Zaack QAI®, Piloot van de binnenluchtkwaliteit

Wat mag u verwachten van de Zaack sensor?

De Zaack QAI beschikt maar liefst over 11 sensoren en meet continu kooldioxide( CO2 ), koolmonoxide ( CO ), stikstofdioxide ( NO2 ), ozon ( O3 ), totaal vluchtige organische stoffen ( COVT ), fijne deeltjes ( PM1, PM2.5, PM10 ) en comfort parameters (temperatuur, relatieve vochtigheid en atmosferische druk).

Real time monitoring zorgt niet enkel voor resultaten, maar maakt het mogelijk om een preventief onderhoudsplan op te stellen zodat u uw ventilatiesysteem op tijd onderhoud en de kwaliteit van uw binnenlucht steeds optimaal houdt. Dit bespaart u ook heel wat kosten.

Beschikt u over een ventilatiesysteem in uw gebouwen?

Vervuilde luchtkanalen zijn alvast één van de hoofdbronnen voor stofdeeltjes in de lucht. Daarnaast is het ventilatiesysteem ook een zeer goede geleider om bacteriën, schimmels en virussen te transporteren in alle ruimtes door ze zich hechten aan de stofdeeltjes. Een hygiënisch ventilatiesysteem is dan ook noodzakelijk.

Hoe weet je dan of je kanalen gereinigd moeten worden?

Door Zaack DUST!

We installeren een sensor via een toezichtsluik op uw ventilatiekanalen en meten zo de hoeveelheid stof in uw kanalen die we wekelijks doosturen en vergelijken de data met de EN 15780 normering. Van zodra uw over de grenswaarden komt wordt u verwittigd en kunnen we een reiniging inplannen om zo uw binnenlucht kwaliteit optimaal te behouden.

In combinatie met de Zaack QAI zal de resultaten onmiddellijk in real time kunnen zien.

Beschikt u NIET over een ventilatiesysteem in uw gebouwen? En uw wenst toch een optimale binnenlucht?

Dan bieden we u een gamma aan van luchtzuiveringstoestellen van optimale kwaliteit. Het Aeramax Pro gamma werd uitvoerig getest en kwam als beste uit de testen. Van kleine ruimtes tot oppervlaktes van 130m2.

Download onze Zaack brochure

Download

More Articles